2 JAAR MAKEUPHUB.BE 🎉

De start.

We begonnen met een bescheiden assortiment voor make-up studenten, maar geleidelijk aan groeiden we uit tot een webshop voor elke beauty lover! Met prodcuten van hoge kwaliteit aan een correcte prijs willen we onze (toekomstige) klanten verwennen. Ons doel? geen miskoopjes meer. Daarom testen we als makeup artists elk product voordat het op de webshop verschijnt. 

Het verschil.

1. Kwaliteit. We kijken niet naar de naam die op de verpakking staat. De inhoud, het product zelf, is het belangrijkste!
2. FUN! We organiseren regelmatig superleuke workshops ing roep, maar ook onze privé workshop of make-up applicaties zijn leuk, gezellig en leerrijk!
3. 24h levering. Bestel je voor 17u? Dan doen wij er alles aan om het pakketje de volgende dag bij jou te leveren. Je hebt keuze uit thuislevering of op een aafhaalpunt. Wat jij het makkelijkst vind!
4. Service. We zetten in op een persoonlijke benadering, ookal werken we vanop een afstandje. We hebben daarom ook een fysieke winkel te Lier (Antwerpen) waar je terecht kan om producten te leren kennen, voelen en uitproberen. Kan je niet naar de winkel komen? We helpen je ook graag verder met al je vragen/opmerkingen via onze Social Media of Whatsapp! 
5. Jij. Want door onze klanten kunnen wij onszelf verbeteren waar nodig. We luisteren naar en evalueren elke suggestie/opmerking. Bedankt!

De toekomst.

Gaan we in de toekomst alles anders aanpakken? Nee. We blijven gewoon verderwerken aan leuke ervaringen, een geweldig assortiment, ... We willen iedereen die ons volgt blijven inspireren. We gaan niet alles anders aanpakken, maar we gaan wel voor een next-level-ervaring voor onze klanten! ❤️ 

 

2 jaar makeuphub.be: dat hebben we vooral aan jullie te danken!

Dankjewel!

 

xoxo
Het Makeuphub.be-Team.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published