De "YES" van Jessica!

Jessica is "the girl next door" die van make-up en alles wat daarmee te maken heeft graag uitprobeert. In de blogs 'De "YES" van Jessica!' krijg je Jessica's ervaring met onze producten te lezen. Vandaag heeft ze het over de Burt's Bees beeswax tin. Let's get started!

De review van Jessica:

De Burt’s Bees Wax lippenverzorging is een fijn en zacht product, dat er voor zorgt dat mijn lippen steeds gehydrateerd zijn. Ik heb nogal snel last van droge lippen, vooral wanneer het buiten kouder begint te worden, maar dat is dankzij dit productje snel verholpen. Het bevat pepermuntolie, waardoor het ietwat tintelt als je het op je lippen aanbrengt en fris aanvoelt. Je lippen worden zacht, maar niet vettig en de geur is, buiten een subtiele pepermuntgeur, ook neutraal, wat ook een pluspunt is als je net zoals ik geen fan bent van mierzoete, plakkerige goedjes op je lippen. Ook de verpakking waar het in zit, het tinnen blikje, vind ik heel leuk en origineel.

 

De Burt’s Bee Wax is al snel een vast onderdeel van mijn routine geworden: ik gebruik het vooraleer ik mijn make-up aanbreng en zelfs voordat ik ga slapen!

 

Het product heeft een fijn prijsje en is toch wel echt een aanrader.

Alle producten van Burt’s Bee zijn op basis van honing, honderd procent natuurlijk en dierproefvrij!

Een aanrader!"
Wil je deze lippenbalsem zelf uitproberen? Je kan hem hier vinden.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published