DRAAGBARE FASHION LOOK HERFST-WINTER 18 - GOLDEN EYES

Go gold, girls!

Goude accenten, oogschaduws, highlighters, ... Het is duidelijk dat goud een trendkleur is voor de herfst/winter 2018. Het is niet altijd de meest toegankelijke kleur geweest, maar ondertussen zien we het wel meer en meer. Fel, subtiel, liner, oogschaduw; Jep, het kan nu gewoon! 

GOLDEN EYES

Om jullie een draagbare variant te tonen, hebben we een leuke tutorial gemaakt. We hebben de verschillende stappen ook hieronder uitgelegd. Goud is er in verschillende tinten. Voor dit filmpje gebruiken we een pigment van Kryolan: Metallic Micro flakes in ... Gold natuurlijk! ;-)

 

 

 

1. Huid egaliseren

De eerste stap is het egaliseren van de huid. Hierover hebben we al een leuke tutorial gepost. Mocht je deze nog niet gezien hebben of een geheugensteuntje wilt, HIER kan je de tutorial terugvinden.

2. Wenkbrauwen

In het fimpje laten we aan de ene kant een naturelle wenkbrauw zien en aan de andere kant een 'bold' versie. Voor beide gebruikten we een wenkbrauwpotlood om de wenkbrauwen in te vullen. Daarna verdelen we het product verder met een schuine kwast.

3. Ogen: Primer

Na de wenkbrauwen gaan we de ogen aanzetten. Om de oogschaduw lang op z'n plaats te houden, gebruiken we een een gekleurde oogschaduw+primer. Blend e primer uit tot in de crease, net boven het bewegend ooglid. 

Xtreme Eyeshadow base: €13,50  (Sumi)

 

4. Goud pigment

Op de ogen brengen we een goud pimgent aan. De Micro Metallic flakes van Kryolan zijn heel fijn en kunnen op verschillende manier gebruikt worden. Gebruik niet meteen teveel, maar voldoende om een duidelijke dekking te verkrijgen. Wil je een liner? Gebruik dan het mixing medium om het product liquide te maken en een gouden liner te tekenen.

Metallic Micro Flakes: €10

Mixim Medium (voor liners bijvoorbeeld): €7,10

5. Liner

Met hetzelfde goude pigment brengen we op verschillende plaatsen highlights aan: op de jukbeenderen, het cupidoboogje, de neus, kin, voorhoofd. Zorg dat je hier zeker niet teveel product gebruikt. Pigmenten zijn, zoals je al kon raden, feller dan oogschaduws/highlighters. Bouw dus liever gelijdelijk op.

 

6. Mascara

Mascara geeft meteen intensiteit aan de ogen. Het is iets dat bijne elke vrouw standaard in haar handtas heeft. We gebruiken hier de Wonder Lash Mascara. Met deze mascara kan je zowel gekrulde en/of heel intense wimpers creëeren. 

Wonder Lash Mascara: €12,70

7. Lipgloss

Een lipgloss zal de look helemaal afmaken. De glanzende structuur zorgt voor een mooi geheel met de highlighter en is vooral voor iemand met droge lippen de perfecte oplossing! Je kan hier ook opteren om een matte (liquid) lipstick te gebruiken met een transparante gloss. Zo ben je zeker dat de kleur de hele dag blijft zitten en kan je tussentijds bijwerken met de transparante gloss. In het filmpje gebruiken we de Extreme Gloss in 'Adorable'

Extreme Gloss: €11

 

Dit waren onze 3 looks geïnspireerd op de fashion week AW18. Hopelijk hebben jullie wat inspiratie kunnen opdoen en wat kunnen bijleren. Wist je dat je ook in onze winkel terecht kan voor tips of producten te testen? Of een workshop? We heten je alvast welkom! ❤️

 

 

Make-up artist: Glenn Verbraeken
Model: Laura Palmans

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published