DRAAGBARE FASHION LOOK HERFST-WINTER 18 - RED LINER

Liner zijn hotter than ever, in alle kleuren en vormen!

Dat is wat we zagen tijdens de laatste fashion shows. Van grafische exemplaren tot minimalistisch. Maar ook gekleurde liners zijn helemaal in. Dit geeft wel meer vrijheid om te experimenteren, zoals we deden in onderstaande filmpje! 

Red liner

Om jullie een draagbare variant te tonen, hebben we een leuke tutorial gemaakt. We hebben de verschillende stappen ook hieronder uitgelegd. We gaan voor een variant van de klassieke eyeliner, maar dan in het rood. We gebruiken hiervoor een matte liquid lipstick omdat deze snel droogt en gegarandeerd de hele dag mooi blijft zitten.

 

 

1. Huid egaliseren

De eerste stap is het egaliseren van de huid. Hierover hebben we al een leuke tutorial gepost. Mocht je deze nog niet gezien hebben of een geheugensteuntje wilt, HIER kan je de tutorial terugvinden.

2. Wenkbrauwen

Voor deze look gaan we voor een heel naturelle wenkbrauw. Met andere woorden, we gaan enkel de wenkbrauwhaartjes mooi opkammen voor een frisse, open blik. Heb je geen volle wenkbrauwen? Gebruik dan een wenkbrauwpotlood of brow liner om deze voller te maken.

3. Ogen: Primer

Na de wenkbrauwen gaan we de ogen aanzetten. Om de oogschaduw lang op z'n plaats te houden, gebruiken we een oogschaduw basis of primer. De primer blenden van uit tot in de crease, net boven het bewegend ooglid.

Xtreme Eyeshadow base: €13,50 

 

4. Oogschaduw

Op de ogen brengen we een zachte kleur oogschaduw aan. Dit is niet noodzakelijk, maar de pasteltint die we hier gebruiken maakt het gehaal een beetje zachter. We gebruiken een matte oogschaduw in een paarstint en blenden deze uit over de primer.

Glamm Matte Eyeshadow in 'Nougat': €8,50

5. Liner

Liners zijn er meestal enkel in de meest toegankelijke kleuren: zwart, bruin, ... Wanneer je een andere kleur wil gebruiken, kan je ook een matte lipstick gebruiken die snel opdroogt en goed blijft zitten. We gebruiken hier de Extreme Matte liquid lipstick van Mesauda Milano in Poisoned Apple. Een frisse, rode kleur die opvalt, maar toch harmonieus is met de volledige look. Breng de liner aan boven en onder het oog of enkel boven het oog. 

Extreme Matte in 'Poisoned Apple': €14,20

6. Highlight Ogen

Was je nog niet bezig met highlighten? Dan is het wellicht wel duidelijk dat je dit eens moet gaan bestuderen. Highlighten is al jaren een trend en zal ook nog lang blijven. Door te highlighten in de binnenste ooghoeken, verhelder je de ogen en geeft het een frisse look.

7. Lippen: Hydratatie

In de winter zijn de lippen soms droger en zelfs beschadigd. Gebruik dus een goede lip concitioner om de lippen te hydrateren en te herstellen. Lippen die gezond zijn, laten een lipstick of -gloss het best tot z'n recht komen. In dit filmpje gebruiken we de 'Tin Can' lippenbalsem van Burt's Bees. Dit merk is 100% natuurlijk. De honing herstelt snel de lippen. De munt geeft een tintelent gevoel. Er zijn ook variaten zonder munt, bijvoorbeeld met boter voor wie heel droge lippen heeft.

Burt's Bees: vanaf €3,95

8. Lipgloss

Een lipgloss zal de look helemaal afmaken. De glanzende structuur zorgt voor een mooi geheel met de highlighter en is vooral voor iemand met droge lippen de perfecte oplossing! Je kan hier ook opteren om een matte (liquid) lipstick te gebruiken met een transparante gloss. Zo ben je zeker dat de kleur de hele dag blijft zitten en kan je tussentijds bijwerken met de transparante gloss. In het filmpje gebruiken we de Extreme Gloss in 'Adorable'

Extreme Gloss: €11

9. Mascara

Mascara geeft meteen intensiteit aan de ogen. Het is iets dat bijne elke vrouw standaard in haar handtas heeft. We gebruiken hier de Wonder Lash Mascara. Met deze mascara kan je zowel gekrulde en/of heel intense wimpers creëeren. 

Wonder Lash Mascara: €12,70

 

Zo, met deze stappen kan je dus een leuke trendy look creëeren. Een fashion look die ook echt draagbaar is. Deze look kan je natuurlijk ook nabootsen met andere kleuren! ❤️

 
RED LINER
Make-up artist: Glenn Verbraeken
Model: Laura Palmans

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés