TOMVMAKEUP ACADEMY

Met 15 jaar ervaring als Make-Up Artist is Tom Vandewalle geen nieuwe naam in de wereld van cosmetica. Op zijn palmares kan je onder meer de Fashion Week in Parijs terugvinden, werk voor kunstgalerijen in New York, shows in Londen, make-up workshops in het buitenland, video- en filmwerk voor internationale artiesten, make-up voor TV, beauty & fashion fotograaf en werd hij door Rick Baker (MUA Thriller Michael Jackson, Disney’s Maleficent) verkozen als winnaar van één van de grootste wedstrijden, de MAC’s Halloween contest. Zijn werk is steeds gebaseerd op een gestileerde samenhang van elementen die hoe dan ook een een mooi beeld vormen met een knipoog naar beauty. Door zijn kennis van zowel make-up als fotografie, weet hij hoe een geheel moet samenpassen om steeds tot een gestileerd beeld te komen.

 

Naast zijn job als Make-Up Artist heeft hij zijn eigen academie opgericht: ‘TOMVMAKEUP ACADEMY’. Hier geeft hij zijn passie door aan studenten die graag in de wereld van Make-Up willen stappen. Hij deelt graag zijn geheimen en wilt dat iedereen de kans krijgt om het geweldige beroep van-make up artist uit te oefenen, zonder beperkingen. Door zijn autodidactische manier van lesgeven, kan iedereen de lessen volgen op een logische en natuurlijke, opbouwende manier.

 

Kort samengevat heeft Tom de kennis om de knepen van het vak door te geven en gepassioneerde mensen klaar te stomen voor het werk als MUA on the field.

 

Ben je gebeten door de Make-up microben en wil je je passie uiten als make-up artist? Dan is de All-Over-Artist opleiding precies wat je zoekt. Met uitdagende thema's die je skills naar een hoog niveau tillen, je creativiteit testen en je werkelijk klaar maken om je dromen waar te maken. De cursus is op een logische en hands-on manier samengesteld zodat iedereen, van beginnende tot gevorderde make-up lover, veel zal kunnen bijleren. We durven zeggen dat onze opleiding met kop en schouders uitsteekt boven andere door onze gepassioneerde docent die kennis heeft van huidige en toekomstige trends, door een uitgebreid lessenpakket waar zowel productkennis, vormgeving en je eigen stijl aan bod komen én dankzij het Event Team rol je zo in de wereld van de make up artists. Alles draait om kennis en ervaring en docent Tom Vandewalle zal je hierin begeleiden zodat je klaar bent om je eigen pad uit te stippelen.

 

Meer informatie over de lessen kan je vinden op de website van TOMVMAKEUP ACADEMY