Ontdek nog meer van het universum! ✨

Galactic Shadow is uitgebreid met 4 nieuwe tinten! De nieuwe tinten zijn geweldig op zichzelf of als extra bij elke ooglook! Laat je niet beperken, The Universe is the limit. ✨

🔭 MILKY WAY - Champagne goud

✨ SUPERNOVA - Rosé goud

🪐 JUPITER - Goud

🚀ROCKET MAN - Zwart

✨ 🪐 Ontdek Galactic Shadow 🔭 🚀

WORK OF FRAME

Mesauda Beauty introduceert drie nieuwe premiumproducten die zijn ontworpen om de normen van elegantie en technologie opnieuw te definiëren. De nieuwe producten vormen een uitbreiding van de collectie Work of Frame, die, zoals de naam al doet vermoeden, is ontworpen om de ogen te accentueren met het perfecte kader, de wenkbrauwen.

De nieuwe producten zijn Brow Glaminate, Brow a Spell en Signabrow. Ze zijn allemaal cruelty free, vegann, Made in Italy en kunnen alleen of gecombineerd worden gebruikt.

ONTDEK DE [WORK OF FRAME] COLLECTIE
1 of 4

De nieuwe Skin Care-lijn van Mesauda Beauty is een eerbetoon aan de authentieke schoonheid en het welzijn van je huid. Geformuleerd met natuurlijke en volledig veganistische ingrediënten, geven ze een onmiddellijk schoonheidseffect en een langdurige huidverzorgingsbehandeling.

Elke formule is zorgvuldig ontworpen om make-upvriendelijk te zijn, zodat uw huid altijd klaar is voor een stralend moment. Met Mesauda Beauty wordt je skincare sroutine een viering van authenticiteit en natuurlijke schoonheid.

1 of 4

MAKEUPHUB.BE in enkele topics:

CRUELTY FREE

Natuurlijk zijn al de producten in onze shop cruelty free. Geen enkel product werd op dieren getest door het merk zelf of door andere instanties.

GROEIEND AANBOD VEGAN PRODUCTEN

Het aanbod van vegan producten groeit snel. Meer en meer producten worden gemaakt van 100% natuurlijke producten. Tenzij bepaalde ingrediënten de kwaliteit beïnvloeden of ethisch onverantwoord zijn.

HOGE KWALITEIT AAN DE JUISTE PRIJS

We geloven niet in producten waarbij je voornamelijk voor de naam betaalt. De merken die wij verkopen, bieden de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.

VERNIEUWEND

De merken waarmee we samenwerken, vernieuwen zichzelf steeds. Het is daarom zeker interessant om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of om gewoon regelmatig eens langs te komen om op ontdekkingstocht te gaan. 😊

VERZENDING

Bestellingen voor 17 uur worden dezelfde dag verzonden. Levering gebeurt binnen 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van de gekozen levermethode.

NL

We leveren onze pakketten met koerierdiensten Bpost en PostNL. De verzendkosten* zijn afhankelijk van het aankoopbedrag. We sommen ze hieronder voor u op:

BELGIE:

  • Aankoopbedrag tot €30 = Verzendkost €8
  • Aankoopbedrag Vanaf €30 = GRATIS

Afhalen: Gratis - De winkel is geopend van 10u-18u van dinsdag t.e.m. zaterdag.

 

Levertermijn: 3 werkdagen. Of kies voor snellere levering bij de verzendopties!

Verzending in BE. Voor levering buiten België, kan je een overzicht vinden bij het uitchecken.

______________________________________________________

ENG

We deliver our packages with courier services PostNL and Bpost. The shipping costs depend on the purchase amount. We list them below for you:

BELGIUM:

  • Purchase amount up to €30 = Shipping cost €8
  • Purchase amount between  €30 = FREE SHIPPING

Pick up: Free - Our shop is opened from 10h-18h from tue to sat.

Delivery time: 3 bussinesss days. Or choose for a faster delivery at the shipping options!

 

Shipping options for other countries can be found at the checkout.

ALTIJD DICHTBIJ

Met verschillende verdeelpunten van Mesauda, is er vast een optie in jouw buurt om de juiste producten te vinden. Vraag ons gerust naar je dichtstbijzijnde verkooppunt!